Turkse Riviera

Filter
Filteren per

Regio's

Plaatsen

Verzorging

Aantal Sterren

Soort Hotel

Prijsklasse per kamer

15 Beschikbare hotels
Turkije / Turkse Riviera / Belek Kaya Belek Hotel 5* AI

Kaya Belek Hotel beschikt over een mooie 18 Holes golfbaan waar u heerlijk een onvergetelijke golfvakantie kunt doorbrengen. 

Turkije / Turkse Riviera / Belek Kaya Palazzo Golf Club Gold 18H
Turkije / Turkse Riviera / Belek Premium Golf Experience 5* AI
Turkije / Turkse Riviera / Belek Titanic Deluxe Golf Belek 5* AI

Dit fantastisch hotel behoort tot bekende hotelketen Titanic Hotels en verre weg beste keuze voor een leuke golfvakantie in Belek. 

Turkije / Turkse Riviera / Belek Cornelia De Luxe Resort 5* AI

Cornelia De Luxe Hotel staat bekend met haar service en prijsvriendelijke golfvakanties. Fantastische Cornelia Golf Club verwelkomt u op hun uitdaginde golfbaan Nick Faldo Design.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Sueno Hotels Golf Belek 5* AI

Sueno Hotels Golf Belek is de enige golfhotel in Belek. Het ligt midden in Sueno Golf Club waar u heerlijk kunt genieten van de unieke terrace voor de greens van 9 en 18. 

Turkije / Turkse Riviera / Belek Cornelia Diamond Golf Resort SPA 5* AI

Diamond van Cornellia Hotels biedt u alle vakantie- en golffplezier tegelijkertijd. Het hotel is direct aan het prachtige strand gelegen. De uitdagende Cornelia Golf Club ligt slecht op 5 minuten rijden welke u eenvoudig kunt berieken met de shuttles van het hotel.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Lykia World Antalya Golf Resort 5* AI

Lykia World Antalya Golf Resort is absoluut een top complex voor een all inclusive golfvakantie in Turkije. Deze 18 Holes Links golfbaan is zeker een uitdaging qua design en ligging voor de golfliefhebbers.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Voyage Belek 5* UAI

Voyage Belek is een een perfect hotel aan het strand met super vriendelijk personeel en uitgebreid all inclusive concept waar u heerlijk ook kunt golfen op Montgomerie Golf Club in Belek.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Sueno Hotels Deluxe Belek 5* AI

Sueno Deluxe Hotel biedt all inclusive unlimited golfvakantie in Belek met haar fantastische golfbanen, Pines (18 Holes) en Dunes (18 Holes) op Sueno Golf Club. Een top hotel om uw standvakantie met golfvakantie te combineren.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Gloria Verde Resort 5* AI

Gloria Verde Resort is een prachtig golfhotel gelegen tussen pijnbomen in Belek. De schitterende golfbaan met 45 Holes biedt u een unieke golfvakantie.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Belek Experience Kaya Palazzo Golf Resort 5* AI
Turkije / Turkse Riviera / Belek Gloria Serenity Resort 5* AI

Gloria Serenity is een top vakantieadres voor een top golfvakantie in Belek met haar 45 Holes Golf Club. New Course (18 Holes), Old Course (Holes 18) en Verde (9 Holes) dagen u uit voor unieke golfplezier in Belek.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Gloria Golf Resort 5* AI

Gloria Golf Resort is een van de meest geboekte golfhotel in Belek. Het complex heeft een prachtige golf club van 45 Holes.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Maxx Royal Belek Golf Resort 5* AI

Naast dat het hotel de meest luxe hotel van Turkije is, beschikt het hotel ook één van de best golfclubs in Belek, 18 Holes Maxx Royal Montgomerie Golf Club

15 Beschikbare hotels