Turkije

Filter
Filteren per

Regio's

Plaatsen

Verzorging

Aantal Sterren

Soort Hotel

Prijsklasse per kamer

13 Beschikbare hotels
Turkije / Turkse Riviera / Belek Cornelia De Luxe Resort 5* AI

Cornelia De Luxe Hotel staat bekend met haar service en prijsvriendelijke golfvakanties. Fantastische Cornelia Golf Club verwelkomt u op hun uitdaginde golfbaan Nick Faldo Design.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Kaya Belek Hotel 5* AI

Kaya Belek Hotel beschikt over een mooie 18 Holes golfbaan waar u heerlijk een onvergetelijke golfvakantie kunt doorbrengen. 

Turkije / Turkse Riviera / Belek Cornelia Diamond Golf Resort SPA 5* AI

Diamond van Cornellia Hotels biedt u alle vakantie- en golffplezier tegelijkertijd. Het hotel is direct aan het prachtige strand gelegen. De uitdagende Cornelia Golf Club ligt slecht op 5 minuten rijden welke u eenvoudig kunt berieken met de shuttles van het hotel.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Voyage Belek 5* UAI

Voyage Belek is een een perfect hotel aan het strand met super vriendelijk personeel en uitgebreid all inclusive concept waar u heerlijk ook kunt golfen op Montgomerie Golf Club in Belek.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Sueno Hotels Golf Belek 5* AI

Sueno Hotels Golf Belek is de enige golfhotel in Belek. Het ligt midden in Sueno Golf Club waar u heerlijk kunt genieten van de unieke terrace voor de greens van 9 en 18. 

Turkije / Turkse Riviera / Belek Sirene Belek Hotel 5* AI

Sirene Golf Resort behoort tot Antalya Golf Club en is één van de prijsvriendelijke golfhotels in Belek. Antalya Golf Club is al jaren lang één van de beste keuzes van onze gasten in Belek met haar 2 fantastische golfbanen; PGA Sultan Course (18 Holes) en Pasha Course (18 Holes).

Turkije / Turkse Riviera / Belek Cullinan Belek 5* AI
Turkije / Turkse Riviera / Belek Lykia World Antalya Golf Resort 5* AI

Lykia World Antalya Golf Resort is absoluut een top complex voor een all inclusive golfvakantie in Turkije. Deze 18 Holes Links golfbaan is zeker een uitdaging qua design en ligging voor de golfliefhebbers.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Sueno Hotels Deluxe Belek 5* AI

Sueno Deluxe Hotel biedt all inclusive unlimited golfvakantie in Belek met haar fantastische golfbanen, Pines (18 Holes) en Dunes (18 Holes) op Sueno Golf Club. Een top hotel om uw standvakantie met golfvakantie te combineren.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Kempinski The Dome Belek 5* AI

8 dagen verblijf op basis van all inclusive, mogelijke golfrondes naar keuze;

1x Pasha - 1x PGA Sultan

2x Pasha - 1x PGA Sultan

2x Pasha - 2x PGA Sultan

Turkije / Turkse Riviera / Belek Kaya Palazzo Golf Resort 5* AI

Betoverend zandstrand, all inclusive concept, perfect service en mooie golfbaan.... Dat zijn slechts paar voorbeelden welke Kaya Palazzo Golf Resort uniek maken. Het is een top hotel voor een top golfvakantie in Belek.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Gloria Verde Resort 5* AI

Gloria Verde Resort is een prachtig golfhotel gelegen tussen pijnbomen in Belek. De schitterende golfbaan met 45 Holes biedt u een unieke golfvakantie.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Maxx Royal Belek Golf Resort 5* AI

Naast dat het hotel de meest luxe hotel van Turkije is, beschikt het hotel ook één van de best golfclubs in Belek, 18 Holes Maxx Royal Montgomerie Golf Club

13 Beschikbare hotels

Golfvakantie Turkije

Turkije is al vele jaren één van de beste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Logisch, want Turkije heeft 12 maanden zongarantie, luxe hotels, heerlijk eten, gastvrijheid en fantastische stranden. Naast het feit dat Turkije een all inclusive bekende vakantiebestemming in de Middellandse Zee is, is het ook één van de beste golfvakantiebestemmingen met zijn onverslaanbare golfvakantiepakketten.

Golfexclusive.nl biedt u als de grootste golfvakantiespecialist van Nederland de beste golfvakanties naar Turkije met de laagst mogelijke prijzen. Zelfs u kunt uw golfvakantie combineren met één van onze all inclusive hotels in Belek.

 

Waarom Golfvakanties naar Turkije

U boekt niet alleen een golfvakantie naar Turkije, maar een hele ervaring. Alhoewel u ook kunt golfen in Kusadasi, Bodrum, Samsun en Istanbul, de beste golfplaats is altijd het golfparadijs Belek geweest. Hieronder vindt u 10 redenen waarom u, uw golfvakantie naar Belek moet boeken.

1. Belek heeft 14 golf club in Belek naast elkaar (slecht 10 minuten van elkaar verwijder)
2. Belek heeft absoluut zeer goed onderhouden golfbanen
3. Belek heeft de beste luxe en all-inclusive hotels in de Middellandse Zee
4. Belek ligt op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Antalya
5. Belek heeft golfbanen ontworpen door bekende golfontwerpers zoals Nick Faldo, David Jones, Colin Montgomerie etc .
6. Belek is gemakkelijk bereikbaar vanaf elke stad in Europa
7. Belek biedt u de voordeligste golfvakanties
8. Belek is niet alleen een golfparadijs, maar biedt u ook vele interessante excursies in de regio
9. Belek geeft u de kans om het hele jaar door te golfen.
10. Belek is een geschikte vakantiebestemming voor zowel jonge als oude reizigers. U kunt uw golfvakantie het hele jaar door combineren met een fijne familievakantie in Belek.

 

Waarom Golfvakanties naar Belek met Golfexclusive.nl

Golfexclusive.nl is een echte Turkije specialist als we het over Golfvakanties hebben, met zijn ervaren medewerkers en pro’s in Turkije. Verder geeft golfexclusive.nl de klanten een echte VIP-service met privétransfers, meertalige ervaren reisgidsen en gegarandeerde tee time. Golfexclusive.nl biedt de golfvakantiegangers sinds 2009 kwaliteitsvolle golfvakanties naar Turkije. Wanneer u bij Golfexclusive.nl een golfvakantie naar Turkije boekt, boekt u deze altijd met prijsgarantie.

 

All inclusive golfvakanties naar Belek

Belek heeft ongetwijfeld de meest luxe hotels met de beste all inclusive concepten in de Middellandse Zee, welke de bestemmingen en de golfarrangementen onverslaanbaar maakt. Belek heeft verreweg het meest uitgebreide all inclusive concept en de beste services in de hotels wanneer we het vergelijken met andere golfvakantiebestemmingen. Als u zich in een paradijs wilt voelen, boek dan een all inclusive golfvakantie naar Belek.

 

All inclusive golfhotels in Belek

1. Maxx Royal Golf Resort
2. Voyage Belek
3. Titanic Deluxe Golf Belek
4. Kaya Belek
5. Kaya Palazzo
6. Regnum Carya
7. Zeynep Hotel
8. Sueno Golf Hotel
9. Sueno Deluxe Hotel
10. Gloria Verde
11. Gloria Golf Resort
12. Gloria Serenity
13. Cornelia Diamond Golf Resort
14. Cornelia De Luxe Reosrt
15. Lykia World Golf Resort
16. Robinson Club Nobilis
17. Kempinski The Dome
18. Sirene Golf Resort

 

Luxe golfvakantie Belek

U heeft echter bijna overal luxe golfhotels maar Belek is uitzonderlijk bijzonder als we het over luxe golfvakanties hebben. De inhoud van het all inclusive concept is superrijk en de kwaliteit van de dienstverlening is zeer hoog. Maxx Royal Golf Resort, Regnum Carya en Titanic Mardan Palace zijn goede voorbeelden voor dit soort hotels.

 

Golfclubs en golfbanen in Belek

We kunnen garanderen dat Belek de beste golfbanen in de Middellandse Zee heeft. Er zijn 14 goed onderhouden golfbanen op slechts 10 minuten van elkaar. Hieronder vindt u de golfclubs en golfbanen in Belek.

1. Montgomerie Golf Club (18 holes)
2. Titanic Golf Club (36 holes)
3. National Golf Club (27 holes)
4. Carya Golf Club (18 holes)
5. Sueno Golf Club (36 holes)
6. Cornelia Golf Club (27 holes)
7. Gloria Golf Club (45 holes)
8. Nobilis Golf Club (18 holes)
9. Kaya Golf Club (18 holes)
10. Lykia Links Golf Club (18 holes)
11. Antalya Golf Club (36 holes)

 

Weersomstandigheden in Antalya

Langs de Turkse Rivièra is het klimaat nog steeds mediterraan. Het is warmer dan aan de westkust, en zelfs nog warmer dan aan de kust van de Zwarte Zee. De winters zijn vrij mild, met gemiddelde temperaturen rond de 15 °C, terwijl in de zomer de maximumtemperaturen zeker veel hoger zijn, variërend tussen 30 °C en 35 °C. De regenval is geconcentreerd van half oktober tot half april. De weeromstandigheden in Turkije maakt het golfparadijs Belek het hele jaar door tot een fantastische golfbestemming.

 

De gemiddelde temperatuur van Antalya

Maand     jan.   feb.   mrt.   apr.   mei.   jun.   jul.   aug.   sep.   okt.   nov.   dec
Min (°C)     6        6        8       11       15       19      22      22      19      15       11        8
Max (°C)   15      15      18      21       25       31      34      34      31      26       21      17

 

All inclusive golfclubs

In Belek heeft u ook de mogelijkheid om een all inclusive golf round te boeken. Bij Maxx Royal Golf Resort en Titanic Deluxe Golf Belek biedt u niet alleen het verblijf in het hotel all inclusive, maar ook de golfrondes op all inclusive basis. Als u bij Titanic Golf Club en/of Maxx Royal Montgomerie Golf Club speelt, kunt u gratis eten en drinken in het clubhuis.