Transfer Services

Golfexclusive.nl biedt je diverse transfer mogelijkheden vanaf de aankomst luchthaven naar je geboekte accommodatie.

Privé Transfers
Je wordt door Golfexclusive.nl representatief verwelkomt op de luchthaven en rechtstreeks naar je accommodatie met een privé transfer voertuig. Op deze manier hoeft je niet te wachten op de luchthaven op de rest van de vakantiegangers.

VIP Transfers
Je wordt door Golfexclusive.nl hostess op de luchthaven van aankomst verwelkomt met een drankje en direct naar je accommodatie gebracht met onze luxe Mercedes Vito voertuigen. Deze zijn geschikt 4 tot 6 personen. Als je met meer mensen reist, kunnen we natuurlijk te allen tijde extra VIP-voertuigen inzetten.

Shuttle Transfer
Je wordt op de luchthaven verwelkomt door onze representatief en gebracht naar de desbetreffende transfer bus. De bus brengt vervolgens je naar je accommodatie. De transferroute wordt bepaald aan de hand van de geografische orde van de hotels. Shuttle Transfer kan in vergelijking met Privé Transfer en VIP-transfer langer duren.

Welke transfer je dan ook wilt boeken, worden je altijd met veel zorg en goed service naar je accommodatie gebracht. Laat Golfexclusive.nl weten watvoor een transfer je graag wilt boeken.

Wil je meer informatie over de transfers? Stuur een mail naar info@golfexclusive.nl