Turkse Riviera

Filter
Filteren per

Regio's

Plaatsen

Verzorging

Aantal Sterren

Soort Hotel

Prijsklasse per kamer

7 Beschikbare hotels
Turkije / Turkse Riviera / Belek Sueno Hotels Golf Belek 5* AI

Sueno Hotels Golf Belek is de enige golfhotel in Belek. Het ligt midden in Sueno Golf Club waar u heerlijk kunt genieten van de unieke terrace voor de greens van 9 en 18. 

Turkije / Turkse Riviera / Belek Titanic Deluxe Golf Belek 5* AI

Dit fantastisch hotel behoort tot bekende hotelketen Titanic Hotels en verre weg beste keuze voor een leuke golfvakantie in Belek. 

Turkije / Turkse Riviera / Belek Cornelia De Luxe Resort 5* AI

Cornelia De Luxe Hotel staat bekend met haar service en prijsvriendelijke golfvakanties. Fantastische Cornelia Golf Club verwelkomt u op hun uitdaginde golfbaan Nick Faldo Design.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Sirene Belek Hotel 5* AI

Sirene Golf Resort behoort tot Antalya Golf Club en is één van de prijsvriendelijke golfhotels in Belek. Antalya Golf Club is al jaren lang één van de beste keuzes van onze gasten in Belek met haar 2 fantastische golfbanen; PGA Sultan Course (18 Holes) en Pasha Course (18 Holes).

Turkije / Turkse Riviera / Belek Sueno Hotels Deluxe Belek 5* AI

Sueno Deluxe Hotel biedt all inclusive unlimited golfvakantie in Belek met haar fantastische golfbanen, Pines (18 Holes) en Dunes (18 Holes) op Sueno Golf Club. Een top hotel om uw standvakantie met golfvakantie te combineren.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Cornelia Diamond Golf Resort SPA 5* AI

Diamond van Cornellia Hotels biedt u alle vakantie- en golffplezier tegelijkertijd. Het hotel is direct aan het prachtige strand gelegen. De uitdagende Cornelia Golf Club ligt slecht op 5 minuten rijden welke u eenvoudig kunt berieken met de shuttles van het hotel.

Turkije / Turkse Riviera / Belek Voyage Belek 5* UAI

Voyage Belek is een een perfect hotel aan het strand met super vriendelijk personeel en uitgebreid all inclusive concept waar u heerlijk ook kunt golfen op Montgomerie Golf Club in Belek.

7 Beschikbare hotels